Kakaové boby - Kakaové boby, Čokoláda, Kakao
Kakao je klíčovou složkou v čokoládových pochoutkách, cukrovinkách, čokoládových tyčinkách, balených nebo sypaných čokoládách, mnoha typech sušenek a dortů.
Také se široce používá v kosmetických produktech, jako jsou zvlhčující krémy a mýdla. Jakmile jsou boby fermentovány a sušeny, mohou být zpracovány k výrobě různých produktů, například:
• Kakao máslo
• Kakao prášek
• Kakao nibs a mnohem více.
Kakao má mnoho pozitivních účinků na tělo, pomáhá předcházet srdečním onemocněním, obsahuje mnoho živin, které jsou dobré pro mozek, a pomáhá uvolňovat serotonin a dopamin, což jsou hormony štěstí.
• Dodáváme sušené a plně fermentované kakaové boby.
Původ: Nigérie
Plísňové boby: 2,67%
Vlhkost: 6,26%
Boby poškozené hmyzem: 0,67%
Slané boby: 4,33%
Příměs: 0,02%
Salmonela: Nepřítomna
Boby/300 gramů: 281
Celkový počet vadných bobů: 3,34%